ADMIN

Hoofdkantoor

 • {{ result.name }}
Mijn verlanglijst

Hoofdkantoor

 • {{ result.name }}
Mijn verlanglijst
{{ getProductOrder() }}/{{ getProductsCount() }}
Zoekresultaat

Draadloze temperatuur regelaar
Elektrische verwarmingselementen

+ Toevoegen Prijzen Prijzen Afdrukken (PDF) Afdrukken (PDF) Aanvraag
Sluiten

Als selectie aan mijn verlanglijst toevoegen

 • + nieuwe selectie kiezen

  +

Aan bestaande selectie op mijn verlanglijst toevoegen

 • +

  Radiator: kies, Kraan: kies, Accessoire: kies


Een set volgens foto toevoegen

{{item.wishlistData.name}}

Koop-online via onze webshop!

Constant een weldadige temperatuur – betrouwbaar geregeld

Met de draadloze klok-thermostaat BN35 van Trotec bepaalt u heel handig via de afstandsbediening, bij welke temperatuur de elektrische verwarming aan of uit moet gaan. Ook is het mogelijk om elektrische apparaten die beschikken over een geïntegreerde thermostaat te bedienen met behulp van de tijdklok.

Het is zelfs mogelijk om het aan- en uitzetten van meer apparaten te regelen. De reikwijdte bedraagt (zonder hindernissen) ca. 20 meter. U kunt een draadloze thermostaat (zender) tegelijkertijd gebruiken voor maar liefst 100 stopcontacten (ontvangers) – mits deze zich binnen het ontvangstbereik bevinden. Met behulp van de timerfunctie kunt er bijvoorbeeld voor zorgen dat een ruimte al voor gebruik een aangename temperatuur heeft bereikt – ideaal bijvoorbeeld voor  de ‘s ochtends nog wat frisse keuken, de gasten-wc, de hobbykelder, de serre, het kantoor enzovoorts….

Zo gemakkelijk werkt het:

De BN35-set bestaat uit een draadloze stopcontact-ontvanger en een draadloze thermostaat. Steek het ontvangst-stopcontact gewoon in een stopcontact in de muur en steek de stekker van uw elektrische apparaat in het stopcontact van de ontvangst-stekker. Met de draadloze thermostaat kunt u nu vanaf een afstand de gewenste in- en uitschakeltemperatuur instellen. De draadloze thermostaat meet de temperatuur in de ruimte ter plekke en schakelt de verwarming resp. de airconditioner, afhankelijk van de ingestelde temperatuur, aan of uit. Zodra de ingestelde temperatuur in de ruimte is bereikt, schakelt de draadloze thermostaat het aangesloten elektrische apparaat uit totdat er weer verwarmd danwel gekoeld moet worden.

Bovendien is ook het gebruik in combinatie met een timer mogelijk, of uitsluitend het gebruik van een timer om in- en uitschakeltijden onafhankelijk van de temperatuur vooraf vast te leggen. Dat bespaart stroom en u ontziet uw portemonnee. De BN35 biedt u talrijke gebruiksmogelijkheden!

BN35 – Alle functies en kenmerken in één oogopslag:

Met de draadloze thermostaat kunt u via de verwarmings- of koelmodus de gewenste temperatuur instellen van 0 °C tot 70 °C in stappen van 1 °C (of in graden Fahrenheit). Om de gewenste temperatuur ook daadwerkelijk te kunnen bereiken, moet het aangesloten apparaat vanzelfsprekend ook beschikken over de benodigde capaciteit. De aangesloten apparaten kunnen ook volgens een tijdschema aan- en uitgezet worden.

Geschikt voor tal van elektrische verwarmingen en koelapparatuur
De BN35 is zeer geschikt voor een groot aantal soorten verwarmingen of koelapparaten zoals infraroodstralers, infraroodpanelen, warmteblowers, keramische kachels met PTC-element, convectors, olieradiatoren, airconditioners, luchtkoelers en ventilatoren. Een doorgaans gebruikelijke belasting van 3.680 watt kan de BN35 zeker aan.

Met een reikwijdte van maar liefst 20 m
De draadloze thermostaat is uw afstandsbediening. Bedien ook verder weg gelegen draadloze stopcontacten gewoon vanaf één plaats. De reikwijdte bedraagt 20 meter, mits er geen obstakels zijn die de draadloze verbinding kunnen beïnvloeden.

1 draadloze thermostaat voor maar liefst 100 draadloze stoptcontacten
Met een draadloze thermostaat kunnen tot 100 stopcontacten draadloos worden bediend. Alle draadloze stopcontacten die zich binnen een bereik van ca. 20 meter bevinden worden door de thermostaat bediend. Dat is bijvoorbeeld ideaal voor broeikassen of productieruimtes. Het bijbehorende draadloze stopcontact van het type BN35R is bij Trotec apart verkrijgbaar.

Thermostaat-modus en timer kunnen gecombineerd worden
De thermostaat-modus en de timer kunnen afzonderlijk gebruikt worden maar kunnen ook heel handig met elkaar gecombineerd worden. Programmeer een elektrische verwarming bijvoorbeeld zo dat hij een ruimte op maandag van 15:00 tot 17:00 uur vewarmt tot een temperatuur van 25 °C. De draadloze thermostaat meet op het geplande tijdstip met behulp van de ingebouwde sensor de temperatuur en schakelt dan via het draadloze stopcontact de elektrische verwarming aan om de ruimte te verwarmen. Als de ruimte al de gewenste temperatuur heeft, gaat de vewarming pas aan als het in de ruimte kouder wordt dan 25 °C. Dat spaart stroom en het apparaat verwarmt pas als het ook echt nodig is. Zowel op vooraf ingestelde tijden als continu – met de BN35 hebt u te allen tijde onder controle bij welke temperatuur er verwarmd of gekoeld moet worden.

‘s Avonds uit en ‘s ochtends weer aan
Voor apparaten met een geïntegreerde thermostaat is de timerfunctie van de BN35 zinvol. ‘s Nachts, als u naar bed gaan, hoeven verwarmingen of koelapparaten niet aan te staan. Om onnodig energieverbruik te voorkomen, kunt u de tijdklok zo instellen dat het aangesloten apparaat bijvoorbeeld vanaf 22:00 uur uitgaat en ‘s ochtends vanaf 7:00 uur weer aangaat.

Timer met 6 programma’s
Per dag kunnen tot 6 verschillende automatische instellingen worden geprogrammeerd. U kunt daarbij voor elk afzonderlijk programma instellen op welke dag en op welk tijdstip de timer automatisch geactiveerd en gedeactiveerd moet worden. Bij de keuze van de dag hebt u 4 mogelijkheden: een afzonderlijke dag van de week (ma,di,wo,do,vr,za,zo), alleen doordeweekse dagen (ma – vr), alleen het weekend (za – zo) of de gehele week (ma – zo).

Tip voor het plaatsen
De draadloze thermostaat meet altijd precies de daadwerkelijke temperatuur op de plek waar hij zich op dat moment in de ruimte bevindt. Om ervoor te zorgen dat de temperatuur juist wordt geregistreerd door de sensor, is het van belang dat u erop let waar u de draadloze thermostaat plaatst. Op de vensterbank in de zon is het bijvoorbeeld meestal warmer dan in het midden van de ruimte. Ook moeten er geen warmtebronnen in de directe nabijheid zijn. Zorg er derhalve voor dat de draadloze thermostaat de temperatuur meet op een plek in de ruimte die een realistische meetwaarde oplevert.

Alles in beeld
Mobiel en altijd snel bij de hand of vast aan de muur bevestigd – de draadloze thermostaat met LCD-display met achtergrondverlichting toont u overzichtelijk de daadwerkelijke temperatuur en de tijd, de batterij-status (2 x AA-batterij) evenals, al naar gelang de modus, alle relevante instelmogelijkheden, tijdsduur, ingestelde temperatuur etc. Zo hebt u de ingestelde parameters altijd in beeld.

Vorstbeschermingsfunctie
Komt de temperatuur van de draadloze thermostaat op 3 °C of lager, dan wordt automatisch de vorstbeschermingsfunctie ingeschakeld. Deze zorgt ervoor dat het aangesloten apparaat de temperatuur van de ruimte verhoogt tot 5 °C à 7 °C. Hierdoor worden bijvoorbeeld in onverwarmde ruimtes waterleidingen beschermd tegen bevriezing.

Ook handmatige bediening mogelijk
U kunt uw aangesloten verwarming of koelapparaat ook direct of handmatig met één druk op de knop van het draadloze stopcontact aan- of uitzetten. Gebruik van de thermostaat-functie is dan echter niet mogelijk.

Stroom besparen met permanente uitschakeling van de verbruiker (OFF)
Om er zeker van te zijn dat een elektrisch apparaat daadwerkelijk uit is en geen stroom verbruikt (dus niet in stand-by) kan met de draadloze stekker de stroomvoorziening van het apparaat betrouwbaar onderbroken worden dankzij de 2-polige beveiligingsschakelaar.

Automatische omschakeling van zomer- en wintertijd
Met de optie “Daylight Saving Time” schakelt de draadloze thermostaat automatisch over van winter- naar zomertijd en omgekeerd. Zo hoeft u bij de halfjaarlijkse tijdomstelling nergens aan te denken want de geprogrammeerde tijden worden automatisch aangepast.

Voordelen in de praktijk:

Voor het regelen van elektrische verwarmingen en koelapparaten – handmatig en automatisch
Uitgebreide programmeermogelijkheden met timer: 7 weekprogramma’s, 6 wijzigingen per dag
Afzonderlijke programmering per dag mogelijk van ma-vr, za-zo, ma-zo
Timerfunctie, thermostaatfunctie en een combinatie van van beide
De timerfunctie is met name voor elektrische verwarmingen of koelapparaten met geïntegreerde thermostaat een zinvolle aanvulling
Eenvoudige installatie met veel speelruimte
Geschikt voor de bediening van maar liefst 100 draadloze stopcontacten
Eenvoudige omstelling van zomer- naar wintertijd
Werkbereik van 0 °C tot 70 °C
Temperatuurinstelling in stappen van 1,0 °C
Automatische vorstbeschermingsfunctie (5 °C)
Functie voor permanente uitschakeling van de verbruiker (OFF)
Grote reikwijdte van 20 meter
Weergave van temperatuur en tijd
Display met achtergrondverlichting
Weergave van de batterijstatus
Voor mobiel gebruik of bevestiging aan de muur
Draadloos stopcontact BN35R apart verkrijgbaar als accessoire

Let op: Aangesloten apparaten worden bij OFF door de thermostaat spanningsvrij geschakeld en moeten over de mogelijkheid tot automatische herstart beschikken.

minder
meer
 • Overzicht
 • Afwerking
 • Download
Overzicht

Materiaalkunststof
Levertijd1-4 weken
Setnee
Afwerking
Links

Passend op radiatoren

Accessoire

Sluiten

laurens.at

Kommen Sie zufälligerweise nicht aus Österreich? Wir empfehlen, dass Sie unsere österreichische Webseite auf laurens.at besuchen. Ihre Eingabe wird für spätere Besuche in Cookies notiert. Sie finden dort Kontakt auf unsere österreichische Vertretung und Partner.

ich möchte hier bleiben los geth's auf laurens.at

Meer informatie en onze Website Disclaimer + Privacyverklaring (conform GDPR) vindt u hier.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Door verder te gaan op deze website staat u ons het gebruik en versturen van cookies toe. 

Sluiten